Myyjä harkitsee antaako se meille lisä aikaa. 

Edellisisistä käviöistä ei ole kuulunut yhtään mitään, mutta tänään on tulossa yksi uusi. Toivon niin koko sydämestäni että tämä henkilö rakastui samalla tavalla tähän asuntoon kuin mekin rakastuimme silloin aikoinaan ja ennen kaikkea tekisi nopeasti hyvän tarjouksen.

Olin tuossa pari päivää koulutuksessa poissa kotoota. 
Vaikka koulutus oli oikein hyvä ja ihmiset siellä mukavia, oma olo oli niin tukala ja ahdistunut.
Näyttää siltä, että aina tuollaisissa sosiaalisissa tilanteissa ilma kerääntyy vatsaan ja kipeyttää sen ja ennen kaikkea paisuttaa sen niin isoksi, että voisin aivan hyvin olla puolessa välissä raskaana! Toisena päivänä alkoi housutkin jo kiristää reippaasti!

Kaikki purkaantui itkulla sitten kun pääsin kotiin. Aloin taas miettiä sitä kuinka en voi enää ikinä tuntea oloani normaaliksi. Tuolla olisi ollut mahdollisuus mennä saunaan ja vaikka uimaan. Ennen olisin ehdottomasti mennyt. Nyt olen niin häpeissäni ja ahdistunut vatsastani, etten halunnut mennä. Pelkkä ajatuskin ahdisti.
Mietin, että mitä ihmettä voin pukea kesällä päälleni, jolla saisi peitettyä vatsani. Kuinka ahdistavaa on käyttää niitä vatsaa kiristäviä alusasuja, jotta näyttäisi edes hivenen normaalilta.
Kun pääsin kotiin ilma alkoi pikkuhiljaa purkaantua vatsasta pois. Voit kuvitella, että oli naisellinen olo, kun paukkuja sateli vähän väliä sekä etu että takakautta!

Eikö edes joskus meilläkin voisi asiat mennä sujuvasti..... Mietin kuinka moni saa monta lasta ja niiden vatsa ei mene siitä näin pahasti pilalle ja nämä samat saavat vaihdettua asuntonsa isompaan helposti ja sujuvasti. Ja sokerina pohjalla... näillä äideillä pysyy hiukset päässä! 
Kohta on mennyt kaksi vuotta kuopukseni syntymästä ja vieläkin otsahiukseni ovat osittain kahden sentin mittaisia - huom! en siis ole niitä kertaakaan leikannut. Ja jopa nuo kaksisenttiset lähevät juurineen irti! 
Äiti on aina sanonut, että hiukset ovat naisen kruunu. No omani on pilalla - aivan kuten vatsanikin.

Tiedän ja yritän ajatella, että olen saanut ihanat ja ennenkaikkea terveet lapset. Miksi vain jotkut ihmiset saavat maksaa suuremman hinnan?