En enää tiedä mitä laitan otsikkoon... tuntuu ettei sanoja enää löydy.

Hetki sitten kaikki oli hyvin. Alkukauppa tehty talosta, uskallettiin jopa käydä vähän mittailemassa. Tänään meidän ostaja tekisi kaupat omasta talostaan ja huomenna me tekisimme kaupat tästä meidän asunnosta.
Ensi viikolla tekisimme sitten loppukaupan, jossa maksettaisiin loppusumma tuosta talosta. Nyt ei enää myyjä vetäytyisi ja mehän ei vetäydyttäisi ellei....

Niin sain puhelinsoiton, meidän ostajalta. Hänen talokauppansa eivät tänään toteudukaan, koska hänen ostajansa osoittautui huijariksi, jolla ei ollut rahaa ostaa taloa!!!!

SIIS MITÄ VITTUA!!!!????

Ostaja rauhoitteli meitä, että hän ei peru kauppoja meidän kanssa vaan hän haluaa tehdä kaupat. Ensin hänen välittäjänsä ottaa yhteyttä toiseen ostaja ehdokkaaseen ja jos hän ei saa myytyä taloa ensin niin silloin hän ottaa pankista lainaa niin että saa ostettua meidän asunnon. Ja jos hän ei saa koko summaa niin sitten hänen isänsä on luvannut auttaa. Mutta joka tapauksessa tämä kaikki menisi ensi viikon alkuun. 

Mutta me olemme jälleen meille tuntemattoman ihmisen sanan varassa.... 
Ensi viikolla, joko meillä on meidän unelmien talo tai sitten meillä on edelleen tämä asunto ja reippaasti yli 20 000 euroa velkaa eikä mitään mahdollisuutta enää päästä isompaan asuntoon.

Miksi meille käy näin?????? Miksi meidän talon vaihto on pelkkää vastoinkäymistä??